Ytterligare en vecka har gått...

Vardag

...Och jag känner att jag suger på att uppdatera, haha. Men jag har inte riktigt haft tid. Inte för att jag varit superupptagen i en veckas tid utan jag har helt enkelt prioriterat annat. Så som man gör ibland bara för att det är rätt skönt och för att jag inte haft särskilt mycket att dela med mig. När skrivandet blir upprepande så tappar jag liksom inte lika taggad på att uppdatera om ni förstår vad jag menar. Men nu är jag här igen och tänkte radda upp lite saker som hänt under min frånvaro ;).


Jag blev hur glad som helst eftersom att jag fick VG på min senaste tenta!! Jag hade en helt okej känsla efteråt men jag visste inte att det var SÅ bra. Det var verkligen en drivkraft för min del!

Jag har ätit massa potatis- och purjolökssoppa då det är s å h i m l a g o t t . Tröttnar liksom inte.

Jag har varit ute och dansat 2 gånger. Först i torsdags med folk från skolan som bor på samma ställe som oss och sedan i fredags eftersom älsklingsEwe kom hem till oss här i Borås. DET gjorde verkligen min vecka. Kommer leva på den glädjen länge för allting var verkligen sååå bra. Dock är jag inte alls förvånad för så är det alltid när jag umgås med henne <3.

Jag har precis som halva Sverige blivit helt besatt av den norska serien Skam. Älskar den så himla mycket och har tredje säsongen framför mig nu. Detta kan nog vara främsta anledningen till min frånvaro här, haha.

Jag har handlat färdigt alla julklappar (tror jag) och det känns så himla skönt!

Jag har ätit mitt första julbord som vi hade hos Linnea och Pontus. Det var verkligen gott men jag vet om att om en snar framtid så kommer jag vara riktigt trött på det, haha. Kanske inte denna gången dock med tanke på att jag hållit mig borta ifrån julbordet under en lång tid!

I övrigt har jag varit allmänt stressad inför denna veckan. Jag har massor med plugg att göra med tanke på tentorna som väntar i början av Januari samt att jag har två jobbpass som kommer äta en massa pluggtid. Dessutom har jag min första stängning ensam i veckan och det är jag också nervös inför!

Gillar

Kommentarer