Wednesday

Vardag

Drömde så jobbigt inatt, att min mormor levde igen och att vi var i sommarstugan med hela släkten. Det var så himla fint allting men blev oerhört ledsen när jag vaknade upp och insåg att det inte var annat än en dröm. Den var så verklig och jag trodde verkligen för några minuter att den faktiskt var sann... 😔 Älskade mormor, hon är så fruktansvärt saknad.

Hade en föreläsning på förmiddagen vilket kan ha varit den trögaste hittills. Han tappade oss alla och jag förstår inte hur man kan stå där framme och inte märka att ingen lyssnar. Så tröttsamt. När den väl var över gick jag hem, åt lunch och satte igång att plugga på egen hand. Just nu har jag faktiskt en helt okej känsla inför tentan. Jag vet så väl om att det kommer att ändras snart. Men just nu känner jag mig rätt hoppfull om att jag kommer att vara redo när det väl är dags! Och det ska jag njuta av så länge det varar, haha.

Vad har jag gjort annars idag då? Inte mycket alls utöver det, heh. Varit på Staples en sväng och lagat middag nu på kvällen! Men alltså ni, har så dålig fantasi på vad jag ska skriva om här på bloggen för tillfället. Vill så gärna dela med mig av både tankar, texter och bilder men har så mycket spärrar. Ska verkligen försöka släppa lite på dom! Men det får bli imorgon. Nu är jag trött och ska varva ner för kvällen. Imorgon väntar en ny lång pluggdag så det gäller att hämta energi till det.

Godnatt, kram.

Gillar

Kommentarer