Vin och tacos i Göteborg

Vardag

Igår hade jag en sån himla lyckad kväll. Jag tog bussen till Göteborg vid 17.30 för att möta upp mina älskade vänner från gymnasiet - Alice, Felicia och Ida. I gymnasiet var vi alltid ett gäng på fem, men tyvärr kunde inte Elsa vara med eftersom hon är och lever life i Australien istället. Man är ju inte alls avis inte ;).

I vilket fall var det första gången på jag vet inte hur länge som vi fyra träffades allihopa. Det är nog över ett år sedan det hände sist. Detta eftersom att även Ida och Alice varit på resande fot under en lång tid. Då är det svårt att anordna träffar, haha. Vi möttes igår vid Ica för att köpa tacos-ingredienser. Sedan gick vi upp till Alice lägenhet och lagade det samt åt. Vi alla hade varsin flaska vin som sakta men säkert tog slut mellan allt skratt, prat och alla minnen. Så underbart att träffas igen <333. Jag älskar och värdesätter vår vänskap så himla mycket. Det kan år eller dagar mellan att vi ses men när vi väl ses så är det precis som en hösttisdag i årskurs två i gymnasiet. Precis så som det ska vara.

Alice och Ida.

Om bara en liten stund ska jag och RIchard möta upp ett gäng och så ska vi gå på bio ikväll! Bra avslut på en bra vecka! Visserligen har jag inte jättehöga förväntningar på filmen eftersom det var någon Harry Potter film (ni som känner mig vet att det inte är min favoritfilm direkt) men jag tänker att bara att gå på bio blir mysigt <3.

Gillar

Kommentarer