Ville mest säga hej

Vardag

Idag har jag haft en lång dag i skolan då jag haft två föreläsningar som sträckte sig från 9.15 - 16. Jag har dock varit väldigt pigg och vaken hela dagen förutom sista delen av sista föreläsningen. Då var det svårt att hålla fokuset uppe och det var jag inte ensam om. Hela föreläsningssalen var ganska ofokuserad, det var mycket prat, dålig luft och en virrig föreläsare vilket inte underlättade direkt. Det var skönt att när föreläsningen väl var över! Har en lika lång dag i skolan imorgon... Men det ska nog funka! Får gå och lägga mig i tid bara ;).

Min dag har inte varit mer händelserik än så. På lunchen gick jag och ett gäng tjejer från klassen och åt på jensens! Som vanligt lika gott. Hade egentligen inte tänkt hänga med då jag ville spara pengar istället men blev övertalad att hänga med! Det var i alla fall jättetrevligt. Vi får ju inte så mycket tid att prata när man sitter på föreläsning mer än under pauserna som endast är i en kvar eller så så det var ett bra sätt att få prata lite.

Nu ska jag och Richard chilla lite i soffan innan det är dags att sova! Som sagt har jag en lika tuff dag i skolan i morgon. Ville mest säga hej!

Gillar

Kommentarer