Vill ha en regnjacka

Vardag

Fortsätter lite på hösttemat från förgående inlägg när jag ändå är igång, haha. Har funderat ett tag och kommit fram till att jag verkligen vill ha en regnjacka. När jag är bosatt i Sveriges regnigaste stad så känns det som en bra grej att ha tycker jag plus att jag tycker att det kan vara rätt fint. Framförallt är det oerhört praktiskt! Kan också tänka mig hur otroligt skönt det måste vara att kunna gå ut i regnet utan att oroa sig för att bli särskilt blöt. Såklart återstår benen, för några regnbyxor vill jag ju inte ha. Men det hade varit väldigt skönt och underlättat en del.

Dessa tankar kring regnjacka satt faktiskt rätt långt inne då jag själv ansåg att jag växte ifrån det när jag sisådär 12 år och efter det har det liksom inte funnits i min värld att införskaffa en igen. Jättekonstigt men jag har väl satt någon stämpel på det antar jag. Framförallt har jag inte gett det någon chans. Men i somras när jag satt i kassan i en mataffär i Göteborg och när det för det mesta regnade utanför så fick jag se att det var otroligt många som använde sig av de där mer "klassiska" modellerna av regnjackor. Dom som har lite "vintage"-stil typ. Och jag tyckte det var jättesnyggt! Föredrar det så mycket hellre än icke-regnanpassade jackor. Så detta är nog vad som står överst på min ha-lista just nu. Om det inte vore för att jag var för feg hade jag gärna velat ha en utstickande och glad färg, gärna gul faktiskt, men det lutar åt en mörkblå istället för att undvika att sticka ut istället, haha.

Länk 1 & länk 2

Den blå jackan är från lager 157 och heter komiskt nog "Borås". Den gula är ifrån naturkompaniet och är av märket "Tretorn".

Gillar

Kommentarer

Mamma Mu
,
Finns en jätte fin på MyOne som heter pippi som är super fin ... puss
Mamma Mu
,
Finns en jätte fin på MyOne som heter pippi😙
malouh
malouh,
Såg den på instagram men den fanns väl bara i gul? Isf vill jag inte ha den men annars skulle jag kunna tänka mig den <3
nouw.com/malouh
Eva
,
Ellen köpte ett gult regnställ för flera år sedan...hon är steget före modet 😉
malouh
malouh,
hahaha ååh det kanske är hon som är modet 😉
nouw.com/malouh