Vilken fantastisk helg

Vardag

I fredags var jag frisk igen och kunde återvända till jobbet! Vad är detta med att bli sjuk nu? Pratat med många som också precis varit sjuka... Skönt att det är över för min del i alla fall! Det var riktigt kämpigt att vara sjuk såhär mitt i värmeböljan. Har svettats som en gris😢. Varit så himla svårt att kunna svalka sig så nätterna har varit hemska. I samma veva som jag blev feberfri uppstod dock nästa problem - min visdomstand. Har haft så sjukt ont i den det senaste och det vill inte släppa. Är helt svullen om kinden från och till och har både svårt att svälja och gapa. Fick ta en akuttid hos tandläkaren igår där de hjälpte mig och gav mig en gel som jag ska använda! Blir det inte bättre om några dagar ska jag återvända. Än så länge är situationen dock densamma...

Nåväl. Vilken helg jag haft! Eftersom jag fyllde år i måndags men bor en bit ifrån min familj så vankades det födelsedagsfirande denna helgen. I fredags kom därför pappa och hans fru hit för att äta på Pinchos ihop med mig och Richard. Det var mysigt att få umgås med dom över en kväll! På lördagen jobbade jag under dagen men efter det var det dags att förbereda en massa här hemma då mina underbara vänner skulle komma på besök! Hade en så himla bra kväll ihop med dom och vi dansade vidare på Bakfickan/IVY efter Beerpong och lekar här hemma. Dessutom lyckades vi sova nio personer i vår lilla etta!! Kan väl säga att det inte fanns så mycket syre kvar i lägenheten när vi vaknade dagen efter, hehe. Men det var det helt klart värt!

Sista firande innan denna helgen var över var ihop med mamma, Uffe och min yngsta lillebror som kom till Borås. Vi började med att hälsa på Deddan innan vi gick och åt en sen lunch/tidig middag på Tugg. Yes, det var andra gången denna veckan som vi åt där då vi även åt där i måndags men älskar ju det stället! Det bästa är att de inte enbart har ett vegetariskt alternativ utan att man kan göra alla burgare vegetariska. Så himla bra! Efter maten gick vi hem och åt jordgubbstårta som jag och Richard hade gjort! Efter det var denna helgen slut.

Gillar

Kommentarer