Min helg.

Fredag: Min fredag vet ni ju redan. Jag var bakis, pappa och farmor kom på besök och så hade jag och Richard en liten myskväll. Precis så som en fredag ska vara.

Lördag: Gick upp hyfsat tidigt, tog bussen till Göteborg och jobbade på MyOne igen. För er som inte känner till vad det är för butik så säljer dom tillbehör till hund, katt och häst. Gillar verkligen att jobba där och det bästa är att djuren är välkomna in! Det är så mysigt att få klappa på en massa söta hundar på arbetstid<333. Dessutom går jag och drömmer mig bort om en hästvardag igen. Hur underbart hade inte det varit? Kul var det och det går framåt för mig vad gäller kassan och sånt. Det skiljer sig ju trots allt en del från Ica. När arbetsdagen var färdig fick jag skjuts av mamma till Borås och direkt när jag kom hem satte jag mig med skolböckerna i några timmar. Därefter duschade jag och fixade i ordning mig för en utekväll! Vi var ett gäng som umgicks innan vi dansade vidare till XoY. Rolig kväll!

Söndag: Vaknade och kände mig rätt så pigg. Åt helgfrukost med Richard, utfärdade några ärenden på Knalleland och åt lunch. Trots att jag kände mig rätt så pigg på morgonen så tog energin slut efter lunch så jag sov en timme ungefär där mitt på dagen. Händer ALDRIG annars. Men det var skönt! Och blev pigg igen dessutom. Så därefter hängde jag med mina skolböcker, veckohandlade på egen hand medan Richard jobbade och lagade middag lagom tills han kom hem. Därefter var denna helgen slut.

​Bild från Sydafrika.

Gillar

Kommentarer