Vecka trettiofyra

Vardag

Min helg var så himla bra. Firade min fina vän Michelle i lördags efter jobbet! Hon hade gjort en fantastisk brunch som vi drack bubbel till. Efter det gjorde vi en massa lekar och hade det så himla trevligt. Och det ska tilläggas att mitt lag vann 5-kampen😏. Jag sov hos Veronica den natten och på söndagsförmiddagen red vi ut på en väldigt mysig ridtur! Deddan fick galoppera av sig upp för en backe vilket var så himla roligt. Efter det köpte vi med oss mat hem, fixade i ordning oss snabbt och efter det tog vi bussen till Göteborg för att se på Rix FM festival. Det var många bra som var där och spelade och det blev ett så himla bra avslut på veckan även om det regnade det mesta av tiden, haha!

Idag är det måndag och början på min sista vecka med jobb för den här sommaren. Efter denna veckan återgår jag till att enbart jobba några dagar per vecka helt beroende på hur det ser ut i skolan. Och det så bli så himla skönt! även om jag är otroligt tacksam och glad över att jag kunnat jobba så mycket som jag gjort denna sommaren så ska det bli skönt att gå ner lite i tempo igen vad gäller jobb och börja fokusera på skolan igen! Har ändå saknat det.

Annat som händer denna veckan är att jag ska träffa min sjukgymnast imorgon för ytterligare akupunkturbehandling och uppföljning om hur träningen gått! Sedan på fredag så ska vi fira min pappa som fyller 50 år och dagen efter ska vi på namngivning för Richards kusinbarn. Söndagen hoppas jag kunna spendera hemma och bara ta det lugnt en sista dag innan preppveckan i skolan drar igång. Jag ska nämligen vara med på introduktionen i skolan även i år och vara fadder! Ser så mycket fram emot det!

En bild från förra årets preppvecka!

Gillar

Kommentarer