Vecka trettioåtta

Vardag

Återigen trevlig måndag på er!

Även denna helgen har det varit fullt upp och jag andades ut först igår eftermiddag när vi äntligen var tillbaka hemma i lägenheten igen. I fredags kom Mathias hit och så gick vi till studentpuben. I princip inga där till en början men efter ett tag var vi nog upp emot tjugo personer skulle jag tro. Hade det dock jätteroligt ändå! Vi stannade till stängning och gick sedan till Viva istället och dansade en liten stund innan vi alla var trötta nog så vi gick och åt och sedan hem och sov. Det finns en pizzeria här i Borås som har öppet tills sent på natten vilket är hur bra som helst. Kan nog vara det bästa någonsin efter en natt på stan. På lördagen åkte vi till Göteborg för att senare på eftermiddagen ha avskedsmiddag för Mathias som flyttar till Japan över ett år. Även det var väldigt trevligt, men såklart också lite sorgligt med tanke på att det kommer dröja ett tag innan vi ses igen.

På söndag förmiddag träffade jag mina saknade gamla klasskompisar Alice och Felicia över en brunch hemma i Alices lägenhet. Så himla himla mysigt och superkul att äntligen träffas igen. Vi kom fram till att det var nästan ett år sedan jag och Alice sågs senast. Helt sjukt. Förr träffades vi dagligen. Men det är så det blir när en flyttar till Australien, jag bor i Borås och så allt jobb på det. Nu också högskolan. Då är det svårt att få tiden att stämma överens.

Om ungefär en halvtimme ska jag traska till skolan för en föreläsning i organisation och managementrecept. Det är en av två föreläsningar denna veckan, precis som förra. Har inte så mycket föreläsningar, men desto mer att jobba med hemma. Något jag sysslat med denna morgonen. Efter föreläsningen ska jag stanna kvar med min grupp för att arbeta med vårt grupparbete. Därefter har jag inte så mycket mer planerat för dagen. 

Ha en fin dag! Kram.

Gillar

Kommentarer