Vecka 9.

Vardag

Min vecka rivstartades med föreläsningar mellan 9-15. Därefter hade jag ett jobbpass till stängning och efter det var jag helt slut, haha. Min inställning för gårdagen var väl inte super bra till en början, var rätt otaggad på att jobba efter en lång dag i skolan samtidigt som man har vetskapen att man hade kunnat tentaplugga istället. Men dom tankarna försvann med dagen och det gick faktiskt riktigt bra på jobbet igår. Känns som att jag börjar komma in i det rätt bra nu! Är inte lika osäker längre på det olika momenten utan nu har jag koll på det mesta. Så himla skönt! Ogillar verkligen att inte kunna saker så att man måste gå och fråga ens kollegor om precis varje sak. Dock är väl det vad som krävs med tanke på att det är så man lär sig. Man kan ju inte kunna allt från början!

Slutpratat om jobbet. Idag är det vinterns sista dag och fettisdagen. Borås visar sig visserligen inte från sin bästa sida då det regnar och är allmänt grått men det spelar ingen roll för imorgon är det officiellt vår. Det gör allt lite mer hoppfullt och ljust. Visserligen har jag inte alls varit lika brydd över denna vintern med tanke på att det var min första som icke-aktiv ryttare samt att jag numer är en stadsbo. När man var i stallet oavsett väder och årstid så blev vintern mer påfrestande. Likaså när man bodde på ett ställe där mörkret var rätt påtagligt. Det påverkade mig mer då men absolut ser jag fram emot ljus och värme.

Idag är jag ledig från skolan vilket istället betyder att jag ska plugga hemifrån. Tänkte även pyssla med sånt där som man behöver göra hemma ibland i form av att tvätta och diska och annat sånt. Nu --> Plugga mikroekonomi.

Gillar

Kommentarer