En helg i Kungälv.

I helgen har jag varit i Kungälv och som vanligt har tiden sprungit. Känns som att det alldeles nyss var fredag och nu är det redan måndag. Men det är ju så det oftast blir när jag åker till Kungälv eftersom jag vill hinna göra så mycket som möjligt när jag väl är där.

I fredags tog jag bussen rätt så tidigt till Göteborg för att bli hämtad av mamma där. Vi åkte hem för att äta lunch och sedan vidare till stallet för behandling nummer två av Deddan (tror inte jag berättat vad för typ av behandling som vi sysslar med men det tar vi en annan gång). Vi var färdiga när det började mörkna och då åkte vi och handlade innan vi åkte hem för en riktig myskväll framför idol. På lördagen blev jag upphämtad av Ewe och Emil. Vi skulle till huset dom snart ska flytta in i. Dom hade lite småsaker att fixa och så fick jag se hur huset såg ut. Ska bli så kul att se när det väl är färdigt! Därefter åkte vi hem till Ewe för att fixa oss inför kvällen. Hann till och med locka håret, händer aldrig annars haha. Och dessutom höll de sig hela kvällen! Vi skulle nämligen fira Frida denna kväll. Så vi mötte upp Frida och de andra tjejerna hemma hos henne, åt hemmagjord pizza, gjorde en massa lekar och hade det allmänt bra. Någon gång efter 9 åkte vi till Kungälv för att ställa oss i den sjukt långa kön till Hatten. Vi kan väl säga såhär, efter många timmar i kö så är man rätt trött och otaggad. Givetvis hade jag en bra kväll ändå men det bara är så att Hatten inte är något favoritställe hos mig längre, haha!

Jag sov hos Jasmine den natten och när hon sedan åkte till jobbet dagen efter så gick jag över till Emma och Movitz lägenhet för att se den. Så himla fin var den! Så roligt att många av mina vänner flyttat/håller på att flytta nu! Ser fram emot alla inflyttningsfester ;). Innan jag hoppade på bussen till Borås igen så lunchade jag ihop med Emma och Ewe på Tant Rut. Därefter bar det av hem till Borran igen.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Så mysigt att ha dej här💖💖💖