Vecka 44.

Vardag

Denna veckan har jag faktiskt också lite av ett höstlov. Har bara en föreläsning, en utbildning med jobbet och ett kort litet jobbpass denna veckan. Det bästa av allt är att jag inte har så mycket till plugg! Ska bara sammanställa lite i affärsjuridiken men annars är det inget mer. Ska bli så himla skönt att få ta det lite lugnt. I helgen ska jag tillbaka till Kungälv för att fira min fina vän Frida som fyller år. Ska bli så kul att träffa tjejerna igen <3. Annars ska jag bara göra sånt som jag annars inte riktigt hunnit med under tentaperioden.

Idag är vädret jättefint och jag känner mig på bra humör. Skulle egentligen ta sovmorgon men vaknade 7 och kunde inte somna om efter det. Känner mig taggad på att fixa med saker så ska därför utnyttja det till att fixa lite här hemma. Rensa i skåp och lådor, slänga onödiga saker och bara få lite ordning i de vrår som vi annars bara lägger saker för att få bort dom. Vi behöver också gå och veckohandla för det gjorde vi inte igår. Skulle också vilja ta mig ut lite på någon promenad eller så och rensa de bilderna som jag pratade om igår. Vi får se hur mycket jag hinner med i slutändan men det blir nog en bra måndag det här!

Detta blev min frukost framför Wahlgrens värld. Ett kokt ägg, rostade mackor med färskost och gurka och så lite lättdryck.

Gillar

Kommentarer