Vecka 43

Vardag

Hej! Kom precis hem efter dagens föreläsning. Det var en repetition där vi fick ställa frågor inför tentan som är på torsdag. Känns så knäppt att jag känner såhär men ser verkligen fram emot torsdag nu för vill bara att tentan ska vara gjord nu. Känner mig redo och vill få den överstökad så att jag kan fokusera på annat efteråt. Nu är det ju endast den som surrar i mitt huvud. Jag maler igenom uppgifter dagar i ända och så drömmer jag om dom på nätterna också. Man blir väldigt mättad på kursen om man säger så. Tänkte dela med mig om hur min vecka kommer se ut:

Måndag: Föreläsning som jag nyss var på. Nu ska jag städa lägenheten innan det är dags för lunch och sedan ska jag återgå till tentaplugget.

Tisdag: Plugga då, som vanligt. På kvällen har vi planer på att eventuellt köpa biljetter till damernas VM-kval som spelas här i Borås! VI har funderat på det ett tag men i.o.m. att jag har tenta denna veckan så visste vi inte vilken känsla jag skulle ha inför den. Nu är känslan bra och därför hade det varit roligt att se på matchen!

Onsdag: Inte mycket planer mer än att plugga. Ser iaf fram emot denna dagen eftersom den innebär lön och CSN. Skönt med lite pengar, heh.

Torsdag: Dagen då jag äntligen skriver tentan. Den skrivs på förmiddagen och på eftermiddagen har jag föreläsning i den andra kursen. Den andra kursen är 15 poäng nämligen och avslutas i början av nästa år. Efteråt hade det varit roligt att på något sätt fira att tentan är gjord men det får vi se på.

Fredag: På kvällen ska vi på halloweensittning! Kommer bli så himla roligt och vi har en lite rolig idé om vad vi ska klä ut oss till, hihi. Inget avancerat eller märkvärdigt men ändå lite kul! Ni får se då.

Hur helgen ser ut än så länge är ännu lite oklart. Vi är bjudna till ett kalas på söndagen som hade varit roligt att gå på! Resten får vi se helt enkelt.

Gillar

Kommentarer