Vecka 39

Vardag

Min helg var så otroligt bra. Åh vill bara återuppleva den igen och igen. Det var så himla roligt att mina vänner åkte hit för att umgås en kväll. Hoppas på mer såna helger snarast! Men mer om helgen senare. Det är en ny vecka nu och den kommer vara väldigt lik förra veckan. Jag har bara några få föreläsningar och så ska jag på en utbildning med jobbet på onsdag. Annars kommer jag mest att plugga, fixa här hemma och försöka utöva ett eller annat träningspass. Ja, precis som vanligt med andra ord. Gillar att denna perioden i skolan innebär så mycket självstudier. Fastän att det är svårt att veta hur man ska lägga upp det ibland så är det skönt att man kan ta det i sin egen takt.

Idag exempelvis så har jag en sån där typisk dag hemma. Såna dagar brukar jag lägga upp det på följande sätt att jag ställer en timer på 1 timme och 20 minuter. Då pluggar jag nonstop och lägger undan allt sånt som kan distrahera mig. När tiden sedan är ute så ger jag mig själv olika långa pauser beroende på vad jag ska göra däremellan. Sedan blir det plugg igen och så håller det på tills dess att jag känner mig färdig för dagen.

Dagens lunch. Det blev en lättare lunch idag eftersom jag inte alls kände mig särskilt hungrig.

Nu ska jag återigen sätta mig med skolböckerna och försöka ta mig igenom ett och annat. Tycker denna kursen är sååå svår och vet inte alls hur jag ska lägga upp det. Tröttsamt. Men vi hörs senare!

Gillar

Kommentarer