Vecka 34

Vardag

Då var äntligen vecka 34 här vilket innebär att jag inte har något mer jobb inom hemtjänsten och att vi ska smygstarta skolan lite. Har säkerligen nämnt det tidigare men ska vara fadder för de nya studenterna i år! Så från och med imorgon så ska vi sätta igång med det - skriva kontrakt, få tröjor och börja förbereda och lära känna varandra! Så kul! Tänkte berätta lite kort hur min vecka kommer se ut :).

Måndag: Idag har jag haft ett kompetensutvecklingspass på Ica i bageriet. Jobbade från 06.45-13.00 vilket var en kort och bra dag. Vad jag ska göra resterande dagen är fortfarande oklart men antagligen är jag bara hemma och fixar med lite saker.

Tisdag: Första dagen av preppveckan. Vi börjar klockan 13 och slutar när vi slutar ungefär. Ska först vara lite produktiva och sedan ska vi spela laserdome.

Onsdag: Klockan 16 börjar dag två av preppveckan och då ska vi leka lekar och gå till en bar.

Torsdag: Dag tre börjar också 16 och då ska vi ha 10-kamp!

Fredag: Klockan 14 ska vi samlas för återigen en massa lekar. Sedan blir det sittning på kvällen!

På lördag och söndag har jag ännu inga planer vad jag vet. Vi får helt enkelt se! Om inte annat vara hemma och ta det lugnt inför de kommande två veckorna då introduktionen börjar nästa vecka, haha!

Gillar

Kommentarer

fannyvinskar
fannyvinskar,