Vecka 48.

Vardag

Hej! Igår kom min kära lillebror på besök. Vi åt på Tugg till middag, gjorde paj hemma till efterrätt och kollade på en film. Mysigt! Han tog bussen hem för bara en liten stund sedan då jag behöver sätta mig ner och plugga. Inte så kul för honom kanske att sitta med då, hihi!

Jag börjar känna mig lite allmänt stressad nu. Blickade lite framåt i min kalender förut och insåg att jag har oerhört mycket som ska göras, inte minst att jag har två tentor om 5 och 6 veckor. Alltså kort efter nyår. Bara det stressar mig något fruktansvärt! Men även att det är jul väldigt snart. Så mycket som ska göras innan dess. Inte nog med att alla julklappar ska köpas samt att vårt julfirande ska struktureras upp på ett så bra sätt utan också att jag vill ha kommit så långt som möjligt inför tentorna så att jag faktiskt kan känna mig lite lugn när jag väl lägger plugget åt sidan under några dagar vid jul.

Om vi fokuserar mer på denna veckan så ska jag jobba ett pass på Ica och ett pass på My One. Dessutom ska uppgiften som vi har nu bil färdig tills imorgon och så har vi seminarium på onsdag. På torsdag ska jag och flera från klassen på bowlingkväll med ett företag. Nyttigt att höra lite om hur deras arbete ser ut, kan nog hjälpa en del när det kommer till vårat inriktningsval som ska göras i mars någon gång. Utöver detta ska jag försöka att komma så långt som möjligt med tentaplugget samt att jag och Richard för en gångs skull ska ha en riktigt mysig helg hemma. Det kommer bli den första på väldigt länge som vi båda är hemma och även den enda på ett bra tag framöver.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Tack för att du ställer upp och jobbar!! Pusss