Vecka 17

Vardag

Söndagar är mina heliga planeringsdagar. Det är den dagen som jag ser över ordentligt om vad som kommer hända kommande vecka, dagen vi veckohandlar och ser till att allt är som det ska inför den kommande veckan. Känner alltid en liten stress innan jag fått ordning på allt och när det väl är gjort så känner jag mig alltid betydligt lugnare. I vanlig ordning lyckas jag alltid fylla mina veckor och så även denna. Tänkte att jag lika väl kunde dela med mig här hur min vecka kommer att se ut ifall att någon skulle känna något nöje av det.

Måndag: Skola på förmiddagen och jobb på eftermiddagen. Kanske att jag hinner med ett litet träningspass eller också få en del plugg gjort däremellan. Det återstår att se. Är i behov av båda!

Tisdag: Är ledig och ska roa mig åt saker som att plugga och träna. Vid 18-tiden ska jag och Richard gå till en drop-in mottagning där man kan göra vaccinationer inför resor. Ä n t l i g e n .

Onsdag: Likadant som måndag - skola på förmiddagen och jobba på eftermiddagen.

Torsdag: Skola på förmiddagen, ett kortare jobbpass på eftermiddagen + eventuellt grillning efter det om vädret tillåter. Hoppas hoppas! Är pepp på värme och längtar som bara den tills kylan i vinden försvinner så att man kan dra fram vår/sommarkläderna på riktigt.

Fredag: Ledig från både skola och jobb, wiho! Har i vilket fall inga föreläsningar men lär plugga en del ändå. På eftermiddagen ska vi vara med på aktiviteter med festföreningen tror jag!

Lördag: Har min sista (?) upplärning på öppningspassen på jobbet om jag minns rätt. Herregud, förstår inte hur jag ska klara mig att jobba själv därefter men det löser sig hoppas jag.

Söndag: Valborgsmässoafton och vi ska fira detta genom att spela vinfotboll med en hel drös sköna människor! Det var en ren chansning när vi drog ihop evenemanget på facebook men det visade sig att det var en massa människor som ville och KUNDE vara med. Hur kul? Så vi får verkligen hoppas på bra väder för då kör vi! Annars får vi komma på en plan B eller ha riktigt bra kläder på oss ;).

Det var min vecka i helhet. Hoppas den blir bra och att den går fort. Förr lagrade jag allt i huvudet men jag klarar inte det längre. Litar inte ett dugg på mitt egna minne utan behöver ha det nedskrivet för att vara lugn. Nu kan jag andas ut för nu har jag koll på läget, perfeeeekt.

Nu tycker jag att vi alla ser fram emot morgondagen, måndagar är bra dagar! Kram.

Gillar

Kommentarer