Vecka 14.

Vardag

Måndag: Idag har jag varit i skolan på förmiddagen. När föreläsningen var slut så gick jag hem och åt lunch innan jag tog en sväng på stan. Skulle bl.a. lämna tillbaka en jacka som jag inte var nöjd med och så hade jag ett paket att hämta. Så typiskt bara att jag i princip inte är nöjd med några av de kläder som jag fick hem. Heheh som ni märker är jag en sån där människa som endast lämnar/skickar tillbaka de kläder som jag beställer eller köper. Men börjar bli bra trött på det här med att inte hitta ett par bra jeans.... Nåväl. Jobbade ett litet pass också.

Tisdag: Har föreläsning och tänkte på något sätt försöka röra lite på mig. Antingen om jag går till gymmet eller om jag sticker ut på en springrunda. Det återstår att se!

Onsdag: Jobbar mellan 6.45-15.00. Några timmar efter att jag slutat jobbet så tar jag och Richard tåget till Örebro.

Torsdag: Dagen då vi ska på min mormors begravning. Fasar så otroligt mycket inför detta. I dessa veckor har jag liksom skjutit bort tanken om vad som egentligen har hänt. Jag kan prata om det som ingenting för jag har fortfarande inte förstått att det är sant. Jag kan liksom inte förstå och jag vill inte förstå. Tror det hela handlar om någon form av självförsvar. Jag har helt enkelt omedvetet valt att inte tänka på det alls just för att det blir lättast så för min egen del. Dock vet jag så himla välatt det inte är så egentligen. Man behöver ge sig själv tid att vara ledsen och man kan inte gå runt och undvika det faktiska.

Fredag: Ska umgås med min släkt på dagen och på eftermiddagen är det sedan dags för oss att bege oss hem till Borås igen med tåg.

Lördag: Jobbar 06.45-15.00.

Söndag: Än så länge har jag inga planer vad jag vet. Kanske ändrar det sig eller också får det bli en lugn dag. Det är iof någonting som jag kan behöva efter denna veckan.

En bild på Linneas lilla kattunge får pryda detta inlägg. Vi hörs imorgon! Kram.

Gillar

Kommentarer

fannymatildab
fannymatildab,
Men gud så söt 😍😍
nouw.com/fannymatildab
malouh
malouh,
Visst är hon!! 😃
nouw.com/malouh