Världens bästa helg!

Vardag

Hej och glad ny vecka! Förlåt för min frånvaro men har verkligen haft mycket att göra denna helgen så tiden har helt enkelt inte funnits. Men vad glad jag blir att min lilla läsarskara ändå klickar sig in här på min lilla blogg och inte försvinner så fort det blir några dagars glapp. Okej hur ska man kunna summera denna helgen då, den har verkligen varit grym! Så vi tar det väl helt enkelt dag för dag.

Fredag: Jag började min fredag med storstädning i lägenheten. Det behövdes vill jag lova! Med en massa mysiga jullåtar gick det fort och helt plötsligt var klockan alldeles för mycket för att sätta mig med skolböckerna som var min plan att hinna med efteråt egentligen. Men men, ibland blir det så! Hoppade i en dusch istället och fixade i ordning, drog på mig mina gula byxor och vid halv fyra kom sedan ett gäng tjejer från min klass och vi drack några cider ihop innan det var dags att gå. Hela kvällen spenderades sedan med SVINA och vi gjorde en massa roliga saker. Jag hade verkligen så roligt! Numer är jag inte längre en kulting utan ett svin precis som alla andra ;). När invigningen var över drog jag och Madde och några andra från klassen vidare till ett uteställe där vi stannade tills stängning.

Lördag: Kan väl säga att jag mådde rätt dåligt (läs förjävligt) första halvan av dagen. Låg i sängen och tyckte otroligt synd om mig själv. Men jag va medveten om att jag inte kunde ligga där hela dagen, för på kvällen skulle en bil med underbara tjejer komma hem till mig och äta tacos och spela julklappsspel. Så jag krigade mig upp ur sängen, köpte en massa saker inför kvällen, städade lite igen med tanke på att gårdagens bravader stökat till det en del i lägenheten, duschade, fixade i ordning mig på nytt och så kom dom! Även detta blev så så himla lyckad kväll. Så roligt att mina vänner kommer hem till mig och så roligt att jag fick träffa Matilda en sista gång för idag reste hon till New York för att bo där ett tag! Som jag kommer sakna henne. Blir så glad när dom vill ta sig tiden att komma hem till mig i Borås, uppskattar det så himla mycket! Jag åkte sedan med mina vänner i bilen för att bli avsläppt i Partille där Richard var. Vi sov hemma hos hans föräldrar.

Söndag: Vaknade klockan 10 (senaste på länge) och åt frukost. Tog det lugnt fram tills lunchtid då vi åkte till Richards mormor och morfar för att äta mat ihop med dom. Gott och trevligt var det! Därefter åkte vi snabbt tillbaka hem till Richards föräldrar innan vi åkte vidare till Liseberg!! Där mötte jag och Richard upp min familj och så strosade vi runt där i några timmar. Sicka julkänslor man fick av att gå där!! Vi drack varm choklad, kollade på isshowen, kollade i de olika små bodarna, spelade bort 100 kr utan att vinna något, åt churros med glass på, köpte en julkula och efter det var vi rätt nöjda med vårt besök. Det var ju en del människor där om man säger så! Då tog jag och Richard våra väskor och åkte hem till Borås igen. Det har varit kul att vara iväg och träffa alla, men när man väl är påväg hem så inser man att hemma alltid är bäst. Älskar vårt hem.

Gillar

Kommentarer

Mamma Mu
,
Det var så härligt att se er igen💕 Det var FÖR längesedan!!! Pusss