Vad jag gjorde förra veckan

Vardag

Med tanke på att jag inte var sådär höjdars bra på att uppdatera förra veckan så tänkte jag sammanfatta den lite kort. Det var en så himla bra vecka tyckte jag och jag blir så glad när jag tänker tillbaka på den!

Måndag: Kom hem efter en helg hos Ewe och gick till gymmet under förmiddagen. På eftermiddagen jobbade jag.

Tisdag: Min enda dag i skolan denna veckan och vi hade heldag med internationell ekonomi. Gick bättre än vad jag förväntade mig men jag var trött när klockan väl blev 15 och dagen äntligen var slut. Efter en liten stund i lägenheten bestämde sig och jag Richard för att gå ut och springa vilket vi också gjorde. Det var sååå skönt.

Onsdag: Jag hade upplärning på jobbet inför sommaren då jag kommer att få jobba en hel del dag och det gick bra. Gick hem, fixade i ordning lite hemma, gick och handlade räkor och en massa gott för att Ewe skulle komma på besök. Lite spontant cyklade jag till systemet senare och köpte vin som vi drack till också. Vi satt och pratade tills långt in på natten.

Torsdag: Jag och Ewe började med att gå runt på stan en stund för jag skulle köpa presenter till mamma som fyllde år igår (17:e). Väl där började tanken växa fram om att gå ut på kvällen. Sagt och gjort. Vi åkte till Kungälv för att hon behövde hämta saker inför kvällen och påvägen pratade vi med Jasmine som även hon skulle hänga med. Vi återvände sedan till Borås där vi fixade i ordning oss innan vi gick till Grand där vi spenderade kvällen. SUPERBRA kväll verkligen. Hade så roligt! När väl klubben stängde så gick vi till den underbara pizzerian som har öppet på nätterna här i Borås och beställde en familjepizza. Vet inte riktigt hur vi tänkte där med tanke på att den fortfarande såg orörd ut när vi gick därifrån haha men vi tänkte nog att vi var hungrigare än vad vi var.

Fredag: Vi vaknade upp och kände oss rätt så pigga. Packade ihop våra saker och så åkte jag och Richard med Ewe i bilen där vi blev avsläppta hemma hos Richards föräldrar. Vi skulle nämligen till hans mormor och morfar på påsklunch senare. Vi sov hos Richards föräldrar den kvällen.

Lördag: Påskafton vilket vi firade hemma hos Richards farmor och farfar på lunch. Vi fick gå lite tidigare därifrån för att byta om samt bättra på sminket lite innan vi åkte till Jasmine. Vi gick ut och dansade och allt detta vet ni redan!

Söndag: Vaknade upp halvt slitna och trötta, åt frukost som genast fick mig att må lite bättre. Tog det lite lugnt innan vi åkte hem till min mamma som var i Malmö över natten. Min lillebror Axel var dock hemma så vi hjälpte honom att ta hand om hunden. Vi tog det lugnt och jag somnade i soffan flera gånger för att jag var trött, åt god middag samt pannacotta som mamma hade fixat åt oss. Så gott!

Måndag: Mamma fyllde år igår så när hon kom hem så firade vi hennes födelsedag. Vi åt supergod lasagne där mamma hade bytt ut lasagneplattorna mot zucchini, mums. Sedan åt vi en chokladtårta innan det var dags för mig och Richard att gå till bussen och åka hem till Borås igen. Ni hör ju själva - bättre vecka en såhär kunde det knappast bli. Den enda som är missnöjd är min plånbok, haha. Men ibland får man ha kul och unna sig saker. Ibland behöver man släppa på lite spärrar.

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Vad fin du är!!
nouw.com/ellendelin
malouh
malouh,
Men tack snälla du! <3
nouw.com/malouh
Mamma mu
,
Tack så mycket för att ni kom 💕💕💕