Uppe med tuppen!

Vardag

Hej och godmorgon!

Jag har ju helt missat att berätta att jag fått ett till jobb! Numer jobbar jag också inom hemtjänsten. De första tre dagarna kommer jag gå bredvid en för att se och lära mig hur hon son jag går bredvid gör. Jag gjorde min första bredvidgång igår och har min andra nu på morgonen, därför jag är uppe så tidigt. Under tiden kommer jag också att göra lite olika utbildningar för att slutligen göra en delegering så att jag får dela ut medicin. Den gör jag på torsdag! Går allt som det ska då så kommer jag att börja jobba mitt första riktiga pass på lördag.

Jag tycker det är så himla spännande med ett nytt jobb som jag inte har någon som helst kompetens inom sedan tidigare. Min enda tidigare erfarenhet är butiksjobb och det är väldigt skönt med en förändring. Denna sommaren lär bli tuff på många sätt då det inte är helt enkelt att jobba inom hemtjänsten men jag ser verkligen fram emot detta! Tror jobbet kommer vara väldigt givande. Så jag är superglad Än så länge har jag väldigt positiva förväntningar. Är så himla tacksam för att jag fick jobbet dessutom! Trodde det skulle vara totalt omöjligt att få ett jobb mitt under sommaren.

Så nu ska jag alldeles snart bege mig till jobbet. Idag går jag bredvid tills klockan 12 och efter det ska jag på en teorigenomgång inför delegeringen. Kul! Ha en fin tisdag allihop, kram.

Gillar

Kommentarer