Trettio frågor

Vardag

Stjärntecken? Lejon.

Vilken tid på dygnet gillar du bäst? Det beror helt på vad det är man gör eller vad man ska göra. Men allra oftast gillar jag nog kvällarna bäst.

När går tiden som snabbast? Tiden går som snabbast när jag vill att den ska gå som långsammast. När jag är som gladast och när jag mår som bäst. Då man bara önskar att tiden ska stanna men istället springer den iväg.

Äter du snabbt eller långsamt? Snabbt, haha.

Vad gillar du minst att lägga tid på? Att vänta på västtrafiks bussar när det krånglar och när man gör saker i onödan.

Var har du för skostorlek? Allra oftast 39.

Brukar du skratta för dig själv? Hahaha ja det händer ofta det. Både åt saker jag läser, ser och åt mig själv.

Vilket är ditt favoritnummer? 12 för att det är numret jag haft majoriteten av mitt innebandyspelande samt att jag vunnit flest stjärnvinster på Liseberg på det. Men också 6 eftersom det var datumet jag och Richard träffades.

Vad är det senaste du åt? Jordgubbar med glass <3333.

Har du några syskon? Yes! Axel 18 år och Anton 15 år.

Hur lång är du? 178 cm.

Ögonfärg? Grön.

Favoritmånad? Har två. Maj för då börjar det äntligen bli sommar och jul för då är det sommar i allra högsta grad. Älskar sommaren helt enkelt.

Har du gråtit någon gång utan anledning? Alldeles alldeles för ofta. Händer titt som tätt.

Senaste filmen du såg? Behövde fråga Richard om svaret på den eftersom det är han som är filmfantasten och inte jag. Har många så kallade klassiker kvar på listan att checka av fortfarande. men The do-over på Netflix var den senaste filmen jag såg tydligen.

Smöriga, saltade eller kryddade popcorn? Jag föredrar inga popcorn alls. Är inget stort fan av det men måste jag välja så ska dom vara smöriga.

Hundar eller katter? Jag är en hundmänniska.

Är du höger eller vänsterhänt? Vänsterhänt.

Hur många kuddar sover du med? Om jag får välja 711 typ. Men Richard vill bara ha två pga av nacksmärtor dagen efter annars så det brukar bli så. Sover allra oftast mot hans axel ändå så det spelar egentligen ingen roll.

Saknar du någon? Deddan saknar jag hur mycket som helst.

Vad gör dig arg? Mycket. Allra mest just nu kan vara hetsen kring pokémon go, haha. Annars egoistiska människor, orättvisor, att många människor inte kan tänka källkritiskt och att alla tidningars artiklar kommer från nyhetsbyråer nu för tiden pga pengabrist. Köp tidningar gott folk och bidra till journalistik från alla perspektiv så att det i sin tur leder till en mer påläst och informerad befolkning. Det är VIKTIGT.

Vad längtar du efter just nu? Just nu längtar jag efter nästa fredag då jag ska fira min 20-årsdag med mina vänner samt den 16 augusti eftersom det är datumet då vi åker till Bulgarien. Självklart längtar jag också efter hösten eftersom högskolan börjar då.

Vart drömmer du om att resa? Min högsta dröm just nu är att göra en resa i Afrika. Antingen som volontär som jag drömt om längst eller någon form av resa på fri fot. Får se när man får till detta men planen är väl att spara ihop så mycket som möjligt nu så man kan åka nästa sommar.

Vad skrämmer dig? Jag vet faktiskt inte. Klart att det finns saker jag är rädd för, det finns mycket men inte något så konkret. Förändringar kanske. Och inte alltid förändringarna i sig utan följden av dom.

Beskriv dig själv fem ord. Oj den är svår... Omtänksam är jag nog ändå allt. Bryr mig så mycket om andra så att jag många gånger glömmer bort mig själv. Sen är jag väl också social, envis, sportnörd och spontan.

Har du några husdjur? Just nu har jag ju inte det eftersom jag precis flyttat hemifrån. Innan var jag omringad av en översocial katt, en föredetta gatuhund från Spanien och en liten Chinchilla som heter Nilla.

Har du något smeknamn? Måååånga. Känns som alla människor jag känner har varsitt namn till mig ungefär. Mallis, Malle, Balle, Lou, Malousan osv.

Vilka är dina största svagheter? Att jag inte har någon gräns för hur långt jag kan pressa mig själv. Tror oftast att jag klarar allt och jag upptäcker alltid att jag inte alls gör det när det liksom är försent. Också att jag tar åt mig och påverkas mycket av vad andra säger samt djurbebisar av alla dess slag. Bokstavligen smälter när jag ser dom.

Vilken är din favoritmat? Grillat och lax. Bästa någonsin är ju grillad lax.

Vad gör dig glad? Sol, min pojkvän, hästnärvaro (läs: Deddans närvaro), när blåvitt vinner och glada människor.

Gillar

Kommentarer