Tisdag

Vardag

Hej! Hoppas er dag varit bra. Min har faktiskt varit det. Att även en tisdag kan kännas bra, det trodde jag aldrig när jag gick i gymnasiet. Tisdagar har i alla år varit min värsta dag på veckan annars. Nu känner jag inget agg mot tisdagar alls. Denna tisdagen vaknade jag vid halv åtta, åt frukost för att sedan ta min pojkvän i handen och gå till gymmet. Det var länge sedan vi tränade tillsammans! Tycker det är roligast att träna ihop. Som jag sagt många gånger är gymmet inte alls min favoritplats egentligen då jag tycker att träningen där mestadels är tråkig. Därför blir det så mycket roligare med bra sällskap. Fick till ett riktigt bra pass dessutom som lär kännas imorgon!

Väl hemma igen duschade jag, fixade i ordning mig och åt lunch innan jag gick till min föreläsning. Hade föreläsning mellan 13-16 i en kurs som heter finansiell ekonomi. Det var en helt okej föreläsning och jag hängde med för det mesta. När den var slut gick jag förbi Felicia en stund! Så mysigt att träffa henne <3.

Nu är klockan närmare nio och jag är dödstrött. Ska lägga mig och läsa en bok innan jag går och lägger mig. Därmed säger jag tack och hej för denna dag så hörs vi imorgon. Godnatt.

Två bilder från någon vecka sedan!

Gillar

Kommentarer

lindawallin
lindawallin,

Fin du är, supersnygg kappa!

nouw.com/lindawallin
malouh
malouh,
Tack så jättemycket!!
nouw.com/malouh
Mamma mu
,

Låter som en härlig dag 💖

malouh
malouh,