Tisdag

Vardag

Godmorgon!

Det blev ingen uppdatering från min sida då jag inte hann med det. Var i skolan från 8-16 och efter det gick jag och Richard och veckohandlade. Det tycker jag är så mysigt och roligt. Tycker det är kul att skriva en matsedel som ska räcka hela veckan (mindre kul om man inte har några som helst idéer dock) och allt annat som är behövligt under en vecka. Samt att det är så mycket bättre än att gå och handla flera gånger i veckan. Man får liksom mycket mer koll på allting om man handlar allt i ett tycker jag. Då har man koll på hur mycket det kostar och vad som går åt vilket jag tycker är otroligt skönt. Innan vi började veckohandla kunde det till och med hända att vi hade för lite pengar på vårt matkonto, men nu när vi planerar vecka för vecka så ligger vi helt plötsligt långt under budget vilket är väldigt bra. Och det beror inte på att vi äter nudlar sju dagar i veckan utan det beror endast på planering.

För övrigt gjorde vi hemmagjorda köttbullar, potatismos och brunsås igår och det var verkligen SÅ GOTT. Det är enorm skillnad på att göra det själv och att köpa. Ser verkligen fram emot dagens matlåda som består av just denna maträtt, haha.

Idag skulle jag egentligen haft en föreläsning efter lunch men den är framflyttad tills imorgon istället. Inget jag har något som helst emot då jag får hela dagen till att beta av en massa plugg istället vilket alltid är bra. Får se om jag kommer göra så mycket mer än det, något tränande lär det inte bli då jag börjar känna mig halvsjuk igen. Har ont i halsen, hostar och är frossig till och från. Så irriterande! Kan det inte bara bryta ut ordentligt istället så att jag kan få bli frisk istället för att det ska ligga såhär lite i bakgrunden hela tiden. Blir så orkeslös av det vilket inte alls passar sig just nu.

Gillar

Kommentarer