Tionde maj

Vardag

Det är tionde maj och det är svinkallt ute och det har snöat på många ställen i landet de senaste dagarna. Tentorna börjar närma sig och jag kan inte bestämma mig för om jag ska skratta eller gråta. Dock känns det underbart att se fram emot ett sommarlov och inte bara en semester som jag gjorde förra året. Visst jag kommer jobba i sommar men det är fortfarande ett sommarlov precis som förr. Jag kan heller inte riktigt bestämma mig för om jag vill att tiden ska gå fort eller långsamt nu. Utifrån skolperspektivet så vill jag helst att tiden ska stanna så att jag får en massa tid att förbereda mig inför tentorna som jag är jättestressad inför. Samtidigt innebär början av juni ledighet och en frisk arm! Det ser jag desto mer fram emot.

Glömde berätta igår att min tumme inte var bruten (tack och lov)! Hade nog fått ett sammanbrott om jag skulle få gå runt med en gipsad tumme också. Den är endast mjukdelsskadad och den lär repa sig fort. Den har ju faktiskt redan gjort stora framsteg vad gäller att bli mindre blå och mer rörlig. Så det känns ljust!

Imorgon har jag ingenting i skolan och den tiden ska jag ta vara på bästa sätt i form med en endaste stor pluggdag. Som om det skulle skilja sig från tidigare, haha. Men känner mig mer motiverad till att faktiskt få saker gjorda och det är någonting som varit en bristvara hos mig det senaste, haha. Ska dock ta en och annan paus och frossa i mig chokladbollar p.g.a. chokladbollens dag😉.

Godnatt kompisar.

Gillar

Kommentarer