Tentaplugg och halloweensittning

Vardag

Slog rekord idag. La ifrån mig plugget för bara en ministund sedan. Kan inte riktigt beskriva mina känslor inför tisdagens tenta. På ett sätt är jag hur nervös som helst. Skulle helst av allt haft en vecka till på mig så att jag hinner repetera precis lika mycket till. Men lika mycket känner jag mig redo och att jag vill få det överstökat. Ena sekunden tvivlar jag verkligen på mig själv medan andra sekunden så har jag ändå känslan och tron om att jag borde kunna klara det. Men mest av allt ser jag fram emot att få detta överstökat. Samt att få in min individuella uppgift så att jag kan få några dagar att bara andas.

Ska precis gå och lägga mig så som vanligt så vill jag mest säga godnatt och önska trevlig vecka! Jag kommer ställa klockan tidigt imorgon för att knalla bort till vårdcentralen och kolla om dom har någon aning om vart mina utslag kommer ifrån. Numer kliar dom och dom har spridit sig en del så bäst att kolla vad det kan vara. Gissar på någon form av allergi. Men det återstår att se imorgon! Förövrigt så ska jag bara plugga. Sista repetitionen i makroekonomikursen hoppas jag, men det förutsätter ju att jag klarar den! Sen ska jag försöka släppa skolan för några dagar och försöka berätta om saker som inte har med det att göra, haha.

Här är en bild från i fredags när jag och Richard var på halloweensittning. Det var skönt med en liten paus från skolböckerna i några timmar för att träffa lite folk. Det var dessutom väldigt roligt där! Redan klockan 23 var vi hemma igen redo för att sova för att dagen efter kliva upp vid 8 och fortsätta studierna. Det är livet innan tenta det. Vet för övrigt inte riktigt vad det är jag försökte klä ut mig till i fredags, hade inga speciella planer. Men med blek hy i ansiktet, en blodrand från munnen, svarta sotade ögon och ett par svara linser och rufsigt hår så såg jag iaf lite ut som att jag försökte vara läskig ;). Kan nämna att det inte var jag som lyckades sätta på mig linserna utan det var Richard som fick trycka in dom på mig för jag klarade verkligen inte att göra det själv, haha!!

Godnatt!

Gillar

Kommentarer