Student-AW, knäont och fredag

Vardag

Igår hängde jag med Michelle typ hela dagen och jag hade en så himla bra dag! Först hade vi föreläsning, efter det åt vi lunch i skolan och så satt vi kvar och pluggade. När vi kände oss färdiga efter mindre effektivt arbete (heh) gick vi och hämtade ut våra tentor och så satte vi oss på fik. Efter det skulle vi nämligen på student-AW på KPMG. Tycker det är så roligt att gå på såna events. Och väldigt givande! Det känns viktigt att få inblick i hur det kan se ut på arbetsmarknaden. Dom som höll i eventet var dessutom supertrevliga och jag fick ett positivt intryck av deras arbete. Kul!

Idag är det fredag vilket känns så sjukt. Att det bara är en vecka sedan vi kom hem från Åre? Känns som jag varit hemma i en evighet. Men kanske är det för att dagarna känns så sjuk långa p.g.a. att jag har så ont i knät. Kanske att jag får gå och kolla upp det ändå :(. Ser liksom ingen förbättring och jag vaknar av att det gör ont om jag råkar flytta knät från kuddhögen som jag byggt upp. Men såklart hoppas jag på stora förbättringar i helgen!

Vad jag gjort idag är att jag och Richard tog det lugnt på morgonen med frukost framför OS. Är så glad att det är igång nu! Vi har köpt Eurosport Player så att vi kan följa det ordentligt. Har även suttit en del med plugg, både ensam och så kom Nathalie förbi en stund också efter lunch. Är glad för det känns äntligen som att jag börjar förstå de övningar som vi gått igenom det senaste nu. Det är en lättnad.

Hoppas ni får en trevlig helg! Nu ska vi snart kolla på Talang och ta det lugnt och så jobbar jag tidigt imorgon. Är nervös över hur det kommer att gå med knät men hoppas det är en bra dag imorgon!

Kram.

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,

Gu vad fin du är! 😊

nouw.com/nikolinapettersson
malouh
malouh,
Tack snälla du!!
nouw.com/malouh