Söndagsångest

Vardag, Känslor

Detta hör inte alls till vanligheten längre men ikväll har jag en sån grov söndagsångest. Vet att det var vanligt att jag kände så när jag gick i gymnasiet. Då hade jag det nästan varje vecka men nu var det otroligt länge sedan. Senast var typ när jag gick i gymnasiet.

Nu på eftermiddagen så var det som att en våg av ångest sköljde över mig och det känns som att jag bär tusen kilo på mina axlar. Det är mycket nu. Massor i skolan såhär i slutspurten då vi inte bara ska tentaplugga utan även har grupparbete i båda kurserna. Tack och bock för det föreläsare! Så det är absolut stressigt. Sedan att Deddan flyttar till Borås på fredag. Det ser jag givetvis fram emot så otroligt mycket men jag vet att det kommer kräva tid. Tid jag egentligen inte riktigt känner att jag har. Vi ska komma i ordning i stallet ordentligt, Deddan ska släppas ihop med de andra hästarna och det är en hel del saker som jag måste få köpt i veckan inför flytten. Så ja, hur mycket jag än bara vill njuta av att detta äntligen sker så är det ytterligare ett stressmoment tyvärr.

Och detta att jag fortfarande staplar fram på mitt onda knä är så himla opassande nu alltså. Det drar ner min energi så himla himla mycket. Men jag ska försöka hålla mig positiv och bita ihop nu. Det finns ingen anledning att tappa humöret för det kommer bara att förvärra saker! Så imorgon under min frukost så ska jag skriva en riktigt lång lista på saker som jag ska få gjort denna veckan så får det bli mitt enda fokus denna veckan - att lyckas bocka av allting på listan.

Hoppas att ni får en fin vecka. Jag ska se till att min vecka också blir bra även om jag helst bara vill gråta över hur stressad jag är. Men liksom hallå!! Min absoluta favorit flyttar till Borås på fredag så det är det jag ska drivas av det denna veckan. Kram.

Gillar

Kommentarer