Söndag

Vardag

Det var allt tur att jag stannade hemma igår kväll för jag sov helt kasst inatt och mådde ännu sämre i morse när jag vaknade :(. Skönt att slippa en bakfylla på det dessutom. Min kropp tyckte det var en bra idé att vakna vid 6 efter bara några timmars sömn men det brukar vara så när jag är sjuk. Oftast sover jag riktigt dåligt. Och det tog lång tid för mig att somna också. Låg och vände och vred på mig till två hela poddavsnitt innan jag lyckades somna. Dels att jag var så in i helvetes förkyld och att jag sov själv dessutom. Sover inte alls lika bra utan min älskling.

Jag gick i alla fall upp och pluggade en stund på morgonen idag och sedan gick jag och mötte min pojkvän som kom hem från Jönköping. Kände att jag behövde få lite frisk luft. Det brukar alltid få mig att må lite bättre. Plugget idag har gått segt men jag har tillåtit mig själv att ta det lite lugnt idag. Det känns ändå helt okej inför tentorna nu och det känns bara löjligt att sitta och envisas med att plugga när det ändå inte ger någonting. Då är det bättre att ta mycket pauser. Var så trött ett tag att jag till och med fick ta mig en powernap vid 14-tiden. Och som ni säkert vet så sover jag ALDRIG på dagarna. Men idag behövdes det. Tog oss också en sväng till Ica förut för den vanliga veckohandlingen och så har jag planerat min vecka. Ja vi har gjort det vi alltid gör på söndagar.

Förutom sista rycket innan tentorna som är om en dryg vecka så ska jag på ost-utbildning (hur kul?) med jobbet på tisdag och så ska jag ta min andra spruta av hepatit A och B på torsdag. Annars är det inte mycket mer som är planerat och det är skönt för då har jag mycket tid till tentaplugg.

Nu ska jag se på det sista av hockeyfinalen! Hade varit så kul om Sverige vann!! Därefter ska jag sova så godnatt på er.

Gillar

Kommentarer