Söndag!

Vardag

Glad söndag på er!

Hoppas allt är bra med er! Igår kväll mådde jag inte alls särskilt bra, hade så ont i magen :(. Det har varit mycket så det senaste. Jag känner mig liksom aldrig hungrig men rätt som det är blir jag akut illamående och när jag väl äter något då så försvinner illamåendet. Konstigt. Det är inte jättekul att äta mat när man antingen inte känner sig hungrig eller när man är illamående. Idag mår jag i alla fall mycket bättre och är pigg!

För tillfället sitter jag och planerar lite hur min kommande vecka kommer se ut. Det gör jag alltid på söndagar för att få koll på allting. Mat-, plugg-, och veckoplanering ska göras. Det verkar bli en lugn vecka i alla fall då jag endast har en föreläsning och ett jobbpass. Men det gör att jag kommer kunna göra en massa andra saker. Ska försöka plugga en hel del så att jag känner att jag kan det som vi hittills gått igenom. Sen ska jag försöka fixa här hemma och träna! Kanske att jag kommer iväg och tränar redan idag. Det hade varit skönt. Höjdpunkterna för nästa vecka är i alla fall att jag ska fika med Amanda på måndag som jag inte träffat på evigheter samt att mina kära vänner kommer till mig i Borås på lördag! Ska bli så roligt. Annars kommer det mesta att vara som vanligt gissar jag.

Nu ska jag laga sprödbakad fisk. Det får blir en sen lunch/tidig middag idag då Richard jobbar kväll idag. Det är så svårt att planera maten såna dagar och detta är den bästa lösningen. Vi hörs! Kram.

Gillar

Kommentarer