Snö!!

Vardag

Godmorgon och glad måndag!

Då var det en ny vecka igen och det ser jag fram emot. Har endast en föreläsning denna vecka och då ska vi påbörja en ny kurs vilket ska bli kul! Ska också utföra mina två första jobbpass på mitt nya jobb men annars händer det inte så mycket mer. Det är helt klart det bästa med att plugga tycker jag. Att intensiteten går i perioder. När man klarat av en kurs så är det inte något som man behöver bry sig om längre. Då dyker veckor som denna upp ibland och det är jag väldigt nöjd med!

Idag ska jag försöka göra en del saker här hemma som man annars skjuter på. Typ plocka i ordning inne i garderoben och i något skåp i köket kanske. Tänkte också försöka ta mig till gymmet någon gång under dagen när man äntligen känner att man har tid till det. Man får liksom passa på! Läsa vill jag också göra. Med andra ord tänker jag mest ta det lugnt idag. Har varit borta hela helgen och då tycker jag att det är skönt med en hemmadag.

Extra mysigt var det i morse när Richard gick ut och köpte frallor till frukost <3. Och mysigt var det också att se att det snöade utanför fönstret!! Jag har faktiskt ingenting emot att vintern är här. Föredrar dock att det förblir kallt så att man slipper regn och slask. Men jag vet om att det är en önskan som är inte lär gå i uppfyllelse, haha.

Detta är btw utsikten från vår lägenhet. Tycker den är fin! Vi bor rätt över Viskan och mitt emot ligger en restaurang, Textilhögskolan och Pumphuset som är en bar som är öppen Onsdag-Lördag tror jag.

Gillar

Kommentarer