@ sjukhuset

Vardag

Hejhej! Är på återbesök på sjukhuset idag för att se så att mitt gips fortfarande är bra och att allt läker som det ska. Hade tid klockan nio och var här en och en halv timme tidigare för att göra röntgen innan. Det tog sedan lång tid innan jag fick träffa läkaren, fick träffa henne nära två timmar senare. Allt såg fint ut i handleden, mitt gips fick justeras lite men min tumme tyckte hon inte såg så bra ut. Hon tyckte att den var alldeles för blå för att inte undersöka den så just nu sitter jag återigen i väntrummet för röntgen nummer 2 för dagen. Känns lagom drygt men samtidigt känns det viktigt att få den kollad så jag inte får senare besvär. Jag hoppas dock verkligen inte att det är någon fraktur i den utan att den bara är blåslagen. En gipsad tumme hade absolut ställt till det för mig😭. Det återstår att se!

Har föreläsning efter lunch och just nu är det tveksamt om jag kommer hinna den. Sen i eftermiddag ska jag på en fadderutbildning inför höstens introduktion med nya studenter. Har anmält mig att hjälpa till då!

Ville mest uppdatera en liten lägesrapport samt visa ett litet livstecken! Håll nu tummarna för mig (för jag kan inte hålla min höhö) att jag inte har någon fraktur i tummen. Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Jeffans
Jeffans,