Sista dagen!

Vardag

Godmorgon!
Dagen är här då jag ska skriva min sista tenta för detta läsår och det är med skräckblandad förtjusning. Är nervös och önskar så att jag hade haft en bättre känsla nu innan. Dock skrivs den inte fören vid 14 så har gott om tid nu på förmiddagen att repetera och känna mig lite mer säker. Satt till närmare midnatt igår och gjorde just det - repeterade. Men fy vad segt det hade känts att sitta där på tentan och känna att man känner igen frågan men att man inte pluggat tillräckligt. Det hade inte känts bra.

När tentan väl är inlämnad så ska jag och tjejerna från klassen gå till en restaurang och fira att första året på civilekonomprogrammet är över med en massa god mat och vin. Förstår ni hur snabbt tiden gått eller? Det känns som att jag precis började skolan! Men är så himla redo för ett sommarbreak nu. Det ska bli skönt att hinna med det man inte hinner med när man pluggar.

Så ni får hålla tummarna för mig idag! Det hade varit så skönt om jag kunde gå ifrån även denna tentan med en bra känsla.

Två bilder från vår första sittning!

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Spark i baken och jag håller tummar och tår!! Jag tror på dej!! Pusss