Sälen 2019

Foton, Resor

Onsdagen för tre veckor sedan skrev jag tenta. Direkt när tentan var skriven gick jag hem för att lägga ner den sista packningen i min resväska för att sedan packa in den i en bil fylld med tre vänner. Vi skulle nämligen till Tandådalen! Hur roligt grej är inte det att göra efter en tenta egentligen? Drar gärna till Sälen efter alla tentor i fortsättningen. Med tanke på att vi kom upp på onsdag kväll så fick vi tre hela dagar i backen samt att vi åkte på söndagen fram tills lunchtid. Så himla bra! Hade det så himla roligt dessutom! Vi åkte skidor hela dagarna, var på en och annan afterski, åt god mat varje middag och intog dansgolvet under fredagskvällen när det var schlagertema. Ni hör ju, det var dröm. Extra glad var jag dessutom för att knät höll denna gången! Visst har jag mina krämpor men det var helt klart mer genomlidit denna gången. Det var så himla härligt dessutom för vi fick klar himmel och sol så gott som hela helgen. Det hjälper verkligen till att ta skidåkningen till en ny nivå. Vi som suckade över all snö som föll under natten vi kom dit. Om vi bara visste då vilket fint väder som väntade.

Såklart hängde min kära kamera med på vår lilla resa. Det är verkligen tacksamt att kunna fota under dessa förhållandena. Hade vi bara haft några dagar extra så hade jag helt klart avsatt mer tid till att fotografera.

Hundfjället från liften i Tandådalen.

Mitt underbara resesällskap. Har så roligt med dessa personer <3.

Utsikt över Tandådalen från Hundfjället. Jag tycker det är mysigt att man så lätt att åka mellan de två fjällen. Det gör att man får så mycket mer variation på backar! Hundfjället åkte vi alltid till när vi var yngre dessutom. Känner mig så nostalgisk när jag är där!

En bild på mig!

Fina Michelle och Amanda!

Mina solstrålar! Tänk vilken lyx att få hänga med dessa brudar hela dagarna.

En av mina favoritbilder från denna resa är på Madde! Tycker denna bilden är klockren!

Fler bilder kommer!

Gillar

Kommentarer