Pulled oumph burgare

Mat & Recept

Den senaste tiden har jag haft så himla dålig fantasi när det kommer till mat. Det står liksom still i hjärnan och jag är inte sugen på någonting alls. Väldigt irriterande måste jag säga. Väldigt konstigt för att vara jag med, i vanliga fall brukar jag vara grym på att komma på maträtter. Brukar alltid ha en massa idéer. Men jag får väl hopas att detta bara är en period som snart är över igen.

Efter mycket vel fram och tillbaka på ica bland både frysdiskarna och bland köttkylen kom vi på att vi kunde testa något nytt, nämligen pulled oumph. Har varit nyfiken på det ett tag då vi har börjat sälja det i min butik men så har jag aldrig tagit steget till att testa. Men en dag som som denna när idébristen flödade var det värt ett försök. Så vi köpte friscobröd, sallad, gurka, tomat och guacamole samt pommes och kyckligburgare (ifall Richard inte skulle gilla det andra, hehe). Det var verkligen så himla gott!! Från mig som var positivt inställd till det sedan innan ger det en klar 10:a i betyg och Richard gav det en 7:a. Det är inte några dåliga poäng från hans sida kan jag lova som jämför det med en vanlig hamburgare exempelvis. Så detta är verkligen någonting som jag kan rekommendera ifall ni inte testat innan för det var verkligen supergott!

Gillar

Kommentarer

GunnarsonSofie
GunnarsonSofie,
Spännande, vad smakade det som? 😃
nouw.com/gunnarsonsofie
malouh
malouh,
Det är kryddat med bbq sås från början, men annars påminner det väldigt mycket om kyckling skulle jag säga fast det är gjort på soya😃
nouw.com/malouh