Preppveckan är igång

Hej allesammans! Hoppas att allt är bra med er! Det är det med mig i alla fall, men jag är trött. Dag tre på preppveckan är här och det är förklaringen till varför jag inte varit någon höjdare med att uppdatera det senaste och varför jag är trött. Och det är tyvärr så det kommer vara de kommande veckorna också eftersom jag ska vara fadder! Men det är så det är. Jag tycker det är hur kul som helst i alla fall!

I tisdags hade vi vår första dag och vi började den med en massa information, kontaktskrivning, påspackning och fika. När allt sånt där "tråkigt" var gjort gick vi upp till Kype istället och spelade laserdome ute i skogen. Det var kul det! Efteråt gick vi hem ett gäng till mig och umgicks en stund! Folk droppade av allt eftersom och det blev dags att gå och lägga sig. Igår hade vi lekdag på skolan och även det var väldigt roligt! När lekarna var färdiga så gick vi återigen hem till mig och åt pizza och så innan vi gick till en bar där alla andra var. Då fick vi reda på vilka som vann, och det var inte mitt lag :(. Vi trodde det hade gått bra för oss men tydligen inte, haha. Även idag och imorgon väntar lekdagar innan vi avslutar hela preppveckan med sittning och fest på studentbaren på fredag. Kommer bli så kul!

Ville mest lämna ett litet livsteckan från mig, nu vet ni vad jag gjort det senaste och vad som kommer hända härnäst! Vi hörs när vi hörs och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge, kram.

Gillar

Kommentarer

klaraericsson
,
Hoppas du har en superdag finis!! http://nouw.com/klaraericsson