Kingsman

Vardag

Idag har jag varit iväg och pluggat ihop med Nathalie och Jonathan. Och det har faktiskt gått framåt väldigt mycket! 90% av tiden som jag lägger på att plugga gör jag i min ensamhet. Jag är aldrig någonsin annars en ensamvarg förutom när det kommer till just det, att sitta och plugga. Jag gillar att göra saker i min egen takt. Men det har definitivt sina fördelar att plugga ihop med andra och jag är så glad att jag har Nathalie och Jonathan! Det går verkligen bra när vi tre sitter ihop och och jag får verkligen ut något av tiden. Så himla skönt!

Någon gång på eftermiddagen gick jag hem, hjälpte Richard med en uppgift och ganska snart därefter gick vi till biografen här i Borås. Som tack till oss faddrar från introduktionen fick vi nämligen gå på bio! Så bra att varva tentaplugget med något sånt. Att gå på bio är perfekt för man hamnar på helt andra tankar. Vi såg filmen Kingsman 2 och den var bra! Kanske liiiite för överdriven och overklig för min smak men den fick mig absolut att skratta och den blev aldrig långtråkig. Så det var kul. När vi kom hem igen skulle vi egentligen laga middag men vi bestämde oss för att äta lite kvällsmacka istället då ingen av oss var särskilt hungriga efter allt godis och popcorn från bion ;).

Det blir återigen en lugn kväll idag då jag mår sådär. Har ont i magen och är som vanligt supertrött! Imorgon är det exakt en vecka kvar till tenta. Ser så mycket fram emot när den är gjord för då kan jag äntligen börja göra lite andra saker igen och uppdatera här bättre! Tills dess kommer det vara fortsatt lite sisådär. Men det är ni ju vana vid nu. Stor godnattkram till er.

Gillar

Kommentarer