Påväg till jobbet!

Vardag

Just nu sitter jag på bussen påväg till Göteborg. Jag ska nämligen ha en liten upplärning i min mammas butik så att jag kan hoppa in om det skulle krisa där någon gång. De har tydligen mycket nu i sommar så det kan säkerligen behövas någon gång! Det ska bli kul. Kommer kännas speciellt att jobba i en butik utan matvaror.

Igår åkte jag faktiskt till Kungälv för att vara med och äta middag hemma hos pappa. Min kusin är nämligen på besök och från början trodde jag inte att jag skulle kunna hinna träffa henne. Men igår hittade jag en liten lucka och det var så mysigt att åka dit! Pappa grillade och jag som helst inte äter kött fick halloumi istället. Tror den traditionella sommarrätten för mig denna sommaren kommer vara halloumi, färskpotatis, sallad och sås. Redan ätit det flera gånger och jag ser redan fram emot när jag ska äta det nästa gång, haha. Var endast där i några timmar då jag behövde åka hem och sova i Borås på kvällen men oavsett fick vi lite tid tillsammans. Det var kul!

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Äskade unge det är en fröjd att jobba med dej! Du är så enormt duktig, snabbtänk, social, servicmindes, glad och flexibel!! Älskar dej så!