Påskhelgen

Vardag

Påsk är ingenting som jag värderar särskilt högt. Men såklart är det oavsett en bra anledning att träffa släkt och vänner! Men som jag nämnt så har jag haft ansvarshelg i stallet denna helgen vilket innebär att jag både skulle ta in och ut hästarna från fredag till söndag. Och detta skulle även innebära att jag inte skulle hinna träffa min familj någonting. Dock så har jag så himla snälla personer i stallet så fick en del hjälp denna helgen. Detta innebar alltså att jag kunde sätta mig på bussen hemåt till Kungälv!

Så först åkte jag hem till mamma och åt mat, därefter åkte jag till pappa en stund innan jag slutligen hamnade hemma hos Emma ihop med de andra tjejerna. Emma hade nämligen fyllt år och Patricia fyller idag vilket självklart skulle firas! Vi åt god mat hemma hos Emma, gjorde lekar och så åkte vi till Göteborg. Där hade vi bokat ett rum på Sing sing vilket är en karaokebar. Detta var bland det roligaste jag varit med om på länge!

Resten av tjejerna dansade sedan vidare den kvällen men det gjorde inte jag och Frida. Frida skadade knät under kvällen och jag är skadad sedan tidigare och det måste man ta hänsyn till. Så istället mötte jag upp Richard och hans kompisar som också var i stan. Vi besökte en bar en kortis, gick till donken därefter och sedan åkte vi hemåt.

Så vilken bra helg detta blev! Och så himla spontan dessutom eftersom jag från början skulle varit i Borås mest hela helgen. Men nu fick jag inte bara träffa mina vänner utan även hela min familj. Så glad för det!

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Så mysigt att du kom till oss en stund 💖💖💖