På saltycrax!

Sydafrika 2017

Igår var dagen då det var dags att packa våra väskor och lämna Loop 91! Vi skulle nämligen åka till vårt nya boende - saltycrax! Det är här vi kommer bo våra kommande 17 dagar. Området där vi bor är inburat med stängsel och grejer för att skyddas mot inbrott precis så som alla hus har här. Här bor en massa olika volontärer och backpackers om jag förstått det hela rätt och alla verkar störtsköna!! Jag och Richard har fått ett eget rum på övervåningen i ett av husen och vi kommer att bo själva det mesta av tiden. Det är ett rum med fem bäddar.

När vi fått vårt rum så packade vi en ryggsäck för att gå ut på stan och äta lunch. Det blev pizza på ett nyöppnat ställe som var supergott! Vädret var det bästa hittills så vi gick runt på stranden i några timmar och kollade på alla surfare ute på vågorna. På måndag är det vår tur att lära oss surfa! Haha undrar hur det kommer gå! Jag gick barfota i strandkanten för att känna på vattnet. Det var svinkallt men tydligen blir det inte varmare än så här! En gång kom det en större våg som jag inte var beredd på som blötte ner min långkjol, haha! Tur det var varmt i solen så att den torkade snabbt.

Klockan 18 hade vi en liten introduktion och efter det var det barbecue-night precis som alla andra fredagar vilket var supertrevligt! Jag som helst äter vegetariskt fick champinjoner butternut pumpa och grillad ananas som varit i kanel innan tror jag. Alltså på riktigt, testa grillad ananas för det var såååå gott! Sedan satt vi bara och pratade med de andra volontärerna nya som gamla och det var supertrevligt! Tror vi kommer trivas bra här!

Idag ska vi på rundvandring i Kapstaden och det ska vara strålande sol. Kram

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Låter underbart!! Smälter ni in? Pussssss