På flygplatsen!!

Sydafrika 2017

Det har varit några fullspäckade dagar det senaste då vi varit i Örebro på mina kusiners studenter! Väl tillbaka i Göteborg var det dags för examensfirande + packa färdigt. Hade så svårt att somna igår och i morse när klockan ringde så flög både jag och Richard upp som skott, haha. Nu sitter vi på flygplatsen, incheckade, och väntar på att vi ska gå på planet mot Sydafrika!! Först ska vi mellanlanda i Amsterdam. Kan ni fatta att dagen äntligen är här? Jag kan bara inte förstå att vi åker idag. Tror jag kommer förstå först när vi är påväg hem.

På flygplatsen var det lite krångligt med att växla våra pengar. Vi hade beställt Rand (valutan i Sydafrika) sedan tidigare så det inre fanns på Forex i Kungälv som vi var på. Men nu på flygplatsen så kunde man inte betala med kort... Men det löste sig med att vi fick gå till en bankomat och sedan betala med kontanter istället! Skönt att det löste sig. Annars hade vi fått fixa det i Sydafrika istället men det känns bra att det läste sig innan!

Vi hörs när vi hörs! Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan med bilder och vad vi gör på dagarna. Dock har jag ingen aning hur väl wi-fi funkar där och inte heller hur mycket tid jag kommer ha till sådant men det återstår att se. Ha det så bra i Sverige så länge, själv ska jag iväg på resan jag drömt om sedan jag gick i åttan. Kram<3.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Älskade Malou! Njut verkligen av din dröm och var öppen för alla intryck. Det kommer säkert vara jobbigt ibland men det kommer det att vara värt... puss och kram jag älskar dej 💖
malouh
malouh,
Det ska jag verkligen göra! Tack bästa mamma❤️
nouw.com/malouh