På ett blinkande dansgolv i Göteborg

Vardag

Igår åkte vi som ni vet till Kungälv för att träffa Jasmine, Lina och Ewe. Vi möttes upp hemma hos Jasmine och vi hade sååå kul hemma hos henne. Vi gjorde en rolig lek som dom lärde sig på sin resa i Thailand, pratade och skreksjung med till Lena PH innan det var dags för oss att ta bussen in till stan. Vi gick till Trädgårn då Showtek var där och spelade. Och kvällen var lika bra där. Vi alla hade jätteroligt och dansade massor. Precis så som det ska vara.

Vad jag blev så oerhört frustrerad på och som slutligen fick jag att gå hem var alla dessa vidriga killar som en efter en kom och dansade tätt intill oss och bara inte förstod attt vi inte ville det. Det var verkligen många såna killar där (egentligen inte alls förvånad med tanke på att det var betydligt större andel killar än tjejer där) och jag blir så himla obekväm i den situationen. Jag tycker det är ett hemskt beteende hos många killar ute på krogen och jag kan bara inte förstå grejen med det. Det där cirkulerandet runt oss tjejer som om vi var deras byte, det är vidrigt. Alla dessa blickar, otillåtna händer på höfterna, tafsande och noll respekt för att man inte vill, jag spyr. Om man nu tycker att en annan människa verkar intressant eller ser bra ut så kan man väl förfan komma fram och säga det istället för att bete sig på detdär obehagliga sätt samt respektera ett nej. Usch, igår gick det verkligen till överdrift och jag kommer aldrig att förstå eller tillåta detta hemska beteende.

Vakten som tog kontakt med mig när han såg att något inte stod rätt till var så himla snäll och bra. Han ville gärna veta om vilka de vidriga killarna var så att han kunde ta ett snack med dom. Inte lätt för honom att göra någonting åt det när mitt svar var "ALLA". Men fint att han visade att han brydde sig så mycket och att höra att han gärna gjorde någonting åt det. Och jag älskar hur han sa att "det är tyvärr så, killar är svin många gånger". Fler som honom på klubbarna tack!

I helhet hade jag dock en helt fantastisk kväll, jag är så himla glad över de fina vänner + pojkvän som jag har. Så tacksam över de fina människor som finns i min närhet <3. Bilderna är endast på halva gänget från igår!

Gillar

Kommentarer