Onsdag

Vardag

Det är bara onsdag och veckan går alldeles för långsamt. Är dock himla glad för att jag tagit mig igenom den värsta biten av veckan. Nu återstår det endast två pass på Ica innan det bär av till Örebro över helgen. Längtar och hoppas så mycket på att vi får fint väder! Det hade varit så kul om vi kunde få sola och bada lite grann.

Efter jobbet idag så kämpade jag och Richard oss till gymmet. Nu har det äntligen vanliga öppettider igen. Några veckor under sommaren så har det haft helkonstiga öppettider som inte alls passat mig. De hade först öppet 07.00-11.00 och sedan öppnade de återigen 16.00-20.00. Jag försökte många gånger träna där mitt på dagen då det var stängt... Tröttsamt! Men nu är det som vanligt igen i alla fall! Kan väl säga att vårt pass på gymmet var lite små segt. Jag var så himla trött i hela min kropp så det tog emot att pressa kroppen lite extra idag. Mina ben är liksom helt döda med tanke på hur mycket jag går på jobbet. Men är glad över att vi ändå gick dit, bara det var starkt av oss, haha. Och vi fick ju faktiskt lite gjort trots sega huvuden och trötta kroppar.

Är dödstrött och klockan är bara åtta. Jag ska försöka göra en utbildning eller två som vi behöver göra nu under sommaren. Sedan ska jag se till att sova tidigt. Så godnatt och sov gott! Vi hörs <3.

En bild från table mountain, Sydafrika. Ska sätta mig ner och kolla igenom lite bilder därifrån någon dag. Har så mycket mer att visa!!


Gillar

Kommentarer