Om mig

Hej och välkommen hit!

Jag heter Malou och jag är 24 år gammal. Jag är uppvuxen i en liten ort på landet som ligger 30 minuter utanför Göteborg men flyttade till Borås 2016. Här bor jag idag i en lägenhet tillsammans med min pojkvän, eller rättare sagt fästman, Richard. Vänjer mig aldrig vid det där, haha! Vi förlovade oss i september 2020. För tillfället pluggar jag en masterutbildning i Management av Digital handel som jag är färdig med i juni 2021. Jag har även en examen som Civilekonom med marknadsföringsinriktning. Mitt mål är att arbeta med marknadsföring i framtiden!

Jag är en kreativ person som älskar att fotografera. Det har länge varit ett av mina största intressen i livet! Jag fotar det mesta som kommer i min väg men är extra svag för porträtt av människor i motljus. Jag tycker dessutom att det är väldigt roligt med bildredigering vilket jag gärna sitter med om kvällarna när jag lagt ifrån mig skolböckerna. Jag pysslar gärna med de olika programmen i Adobe Creative Cloud. Jag återupptar min blogg mycket eftersom att jag gärna vill ha en plats att dela med mig av mina små fotoprojekt på!

Annat om mig är att jag dagligen åker till stallet och tar hand om min 26-åriga D-ponny Dartanjang (även kallad Deddan). Honom har jag haft sedan 2010! Jag är dock ingen aktiv ryttare längre på grund av min reumatiska ryggsjukdom utan stallet är min frizon där jag kan pyssla och mysa med den varelsen jag gillar mest. Ibland kommer det nog hända att jag delar med mig om min sjukdom och resan mot att lära sig att leva och hantera den. Jag har alltid varit en aktiv person som dagligen kämpar med att kunna leva en mer aktiv vardag igen. Men det kräver tålamod, vilket ibland kan vara en bristvara hos mig, haha.

Nog pratat om mig, hoppas ni kommer att trivas här tillsammans med mig ♥.

Gillar

Kommentarer

Mamma
,

❤❤❤❤❤❤❤