Om allt och ingenting.

Jag har haft så svårt att uttrycka mig det senaste. Loggat in här flera gånger varje dag men det tar liksom stopp. Inga ord kommer ur mig. Men har har så mycket som snurrar runt i huvudet och som behöver komma ut. Så gör såhär, jag punktar upp allting som jag vill få sagt så får det bli rörigt helt enkelt. Kanske gör det att jag kommer igång bättre efter det.

* Så till att börja med måste jag bara berätta hur glad jag är att Deddan flyttat till Borås. Utan tvekan det bästa beslutet på länge. Dock är jag samtidigt så bekymrad över honom. Han är mager och har knappt en muskel på kroppen :(. Men vi kämpar för fullt och i söndags började vi med ett nytt foder som förhoppningsvis kommer att göra susen. Håller tummarna för det i alla fall! Oavsett är han mitt lyckopiller och att få åka till stallet varje dag gör mig glad. Även om sjukgymnasten säger att jag inte får rida...

* Är så himla besviken för efter tentorna så har jag sett fram emot att göra massa saker som jag liksom inte hunnit tidigare. Men så saknar jag helt energi till att göra det. Jag bara skjuter upp på allt som jag vill få gjort och är trött konstant. Varje dag när jag vaknar så känns det som att jag sovit på tok för lite. Förstår verkligen inte varför. Känner mig konstant i behov av en nap vilket annars är det värsta som jag vet.

* När vi ändå är inne på min hälsa så kan jag bara inte låta bli att klaga över mitt knä. Förlåt att jag tjatar. Då kan ni bara tänka er hur Richard har det här hemma, haha. Men börjar bli så f*cking trött på denna skiten. Och i samband med knät så får jag ont i höften och ryggen. Jag orkar snart inte mer. Seriöst. Ska försöka få första bästa tid till vårdcentralen nu efter påsk och så hoppas jag att vi kan snabba på detta. För att träna upp knät tar tid och jag står inte ut med att ha så här ont längre. Det är ganska precis två månader sedan jag åkte skidor nu och sedan dess har jag bara haft enstaka smärtfria nätter. Kanske hänger det ihop med att jag är konstant trött.

* Sommartid, hur skönt är det inte då? Igår när jag gick hem från jobbet vid halv nio på kvällen så var det fortfarande inte helt mörkt. Detta ger mig så mycket hopp! Bara lite mindre snö och några fler plusgrader och våren är här <3.

* Att vi snart ska göra vårat inriktningsval och att jag står och väljer mellan två inriktningar. Har världens beslutsångest!! Jag står och väljer mellan marknadsföring och redovisning. Vill verkligen välja det bästa och vill absolut inte ångra mig senare. Jag har sedan jag började läsa alltid varit inställd på marknadsföring men redovisning har växt så sjukt mycket i mina ögon under åren. Främsta anledningen till varför jag valde civilekonom från början var för att jag ville välja marknadsföring som inriktning. Men jag har haft så höga förväntningar på dom kurserna och har liksom sedan blivit besviken varje gång. Så det känns inte lika självklart längre. Men vi får se vart detta landar!

Det var det. Nu ska jag plocka i ordning i lägenheten, äta en tidig middag och sedan åka till stallet och ta in hästarna för kvällen. Det blir mysigt. Kram.

Gillar

Kommentarer

Mamma mu
,
Kämpa på älskade du vad du än väljer kommer du rocka på det 💖💖💖 njut av älskade Deddiboy utan krav sukta på att ni ska må bra.. jag finns för er om ni behöver mej..puss bästaste finaste dotter 😘