Oktober är här!

Vardag

Tog en dags paus från bloggen igår, då jag var så otroligt trött och sov bort ungefär halva dagen. Var inte ett dugg pigg och vandrade mellan sängen och soffan iklädd mjukisbyxor och en tjocktröja. Så det blir dagen efter en utekväll ibland. Tur att Richard var hemma och kunde ta hand om mig, världens snällaste människa. Han fixade både frukost, lunch och så gick han och köpte en pizza till oss på kvällen. Mysigt.

Min fredagskväll var, trots konsekvenserna, hur bra som helst! Jag hade verkligen kul och det var underbart att spendera en kväll med mina älskade vänner som jag träffar så sällan nu för tiden. Men när vi väl ses känns det verkligen precis som vanligt, och den känslan är bäst. Först var vi på ett ställe och drack lite drinkar. Så himla trevligt. Sedan gick vi till 8ight. Ett ställe som jag aldrig varit på faktiskt och jag blev glatt överraskad. Lite mindre ställe som spelade musik i precis min smak. Så där dansade vi hela kvällen fram tills det var dags för mig att ta bussen tillbaka hem till Borås. Så himla lyckad kväll.

Någonting som känns helt sjukt är att det redan är oktober. ​Tiden har verkligen gått fort. Liksom tionde månaden av 2016 är redan här. Jag tycker det känns som att det alldeles nyss var juni men det var ett tag sedan nu. I vilket fall tycker jag att det är mysigt. Månaden då det är fullt accepterat att spendera så mycket tid man bara vill och kan inomhus i sitt lilla krypin. Jag stormtrivs i vår lilla lägenhet och jag kommer uppskatta varenda sekund här. Med oktobermånad kommer middagar och vinkvällar, tända ljus, stickade tröjor och filmkvällar, tidigt mörker och tentaplugg. Och det är jag redo för.

Gillar

Kommentarer