Nystart

Tankar och åsikter

Hejsan!

Ja, som vanligt dröjer det mellan inläggen och jag ångrar mig varje gång det blir så. Sedan jag skrev sist har jag hunnit med en hel tentaperiod, firat jul, det har blivit nytt år och så har jag varit iväg på en skidresa i Sälen. Idag har jag min första lediga dag på väldigt länge då jag inte har någonting alls planerat och ni anar inte hur skönt det är. Att bara kunna gå runt och pyssla lite här hemma, lyssna på poddar och göra sånt som jag så länge skjutit upp. Lär spendera många timmar ihop med Photoshop då det var så länge sedan jag tog mig tid till att göra det. Och senare i eftermiddag ska jag till min kära häst och pyssla om honom också. Ser så mycket fram emot att kunna spendera timmar med att bara stå och borsta honom. Var länge sedan jag kände att jag hade tiden till att göra det! Han ser ut som en riktig liten pälsboll för tillfället med lång man, rufsigt hovskägg och massa vinterpäls, hihi. Tänkte se till att åtgärda det så mycket jag bara kan idag!

Det är skönt för jag känner mig så himla motiverad nu efter ytterligare en trög period i skolan som avslutades förra veckan. Det senaste halvåret har jag hamnat i en riktigt dålig spiral i skolan där allting känts så jobbigt och att det tagit emot att sätta sig med skolböckerna. Har liksom inte haft någon motivation alls och drömmer mig bara bort till när tentorna är över så att jag kan ha ett vanligt liv igen. Detta har i sin tur gått ut över allting annat. Men känner att jag börjar få tillbaka glöden lite nu. Kanske känner jag så nu för att det blev ett nytt år. Inte för att jag vanligtvis brukar känna någon vidare nystart vid årsskiftet och det här med nyårslöften har heller aldrig varit min grej. Men kände nog där i slutet av december att det var dags för en förändring i mitt sätt att tänka för att undvika att saker ska kännas så tunga att ta tag i. Det gick liksom så långt där under en period att jag inte ens orkade åka till stallet. Även om jag alltid uppskattat att vara i stallet när jag väl varit där så är det inte likt mig att fasa inför att åka dit. Överhuvudtaget så är det inte likt mig att vara negativ och omotiverad.

Nu börjar jag äntligen känna mig motiverad och peppad inför saker igen. Jag ser fram emot de nya kurserna trots att en kurs dessutom bedrivs helt på engelska som jag egentligen inte alls känner mig bekväm med. Jag ser fram emot att jobba så att jag har mycket pengar till sommaren. Jag ser fram emot att ha ett fint hem, att fota och att laga mat. Jag känner mig även motiverad till att träna även om det i sig inte är det enklaste i min situation. Men det är någonting jag får berätta mer om en annan gång. Är i vilket fall glad över att jag börjar bli lite mer positiv igen. För satan vad tråkigt allt blir när man inte känner att man har någon ork.

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,
malouh
malouh,
Tack snälla finis!!
nouw.com/malouh
Mamma mu
,
Finaste älskar du💖 härligt att höra lite positiva tongångar! Glöm aldrig att tro på dej själv! Puss
malouh
malouh,
Ja ska försöka <3
nouw.com/malouh