Ny vecka!

Vardag

Äntligen ny vecka och jag är glad för det! Har haft en lång dag i skolan med två föreläsningar, fick dock gå tidigare från den sista vilket var skönt. På eftermiddagen har jag dels tagit det lite lugnt men också pluggat lite grann och ätit middag. Kappan som jag beställde kom äntligen fram idag men till min stora besvikelse så var den inte alls bra :(. Både för liten och helt enkelt inte min stil alls. Tycker det är så underligt att modeller på 180 cm har storleken small och så är storlek medium som jag beställde lite för liten... Det finns liksom ingen logik. Samtidigt har jag allra vanligast small på mina tröjor så det är inte lätt när jag ska köpa kläder. Blir bara så himla trött på detta. Har kollat igenom så himla många sidor nu, testa massor av kappor och jag hittar verkligen INGEN. Blir så ledsen. Tänkte fortsätta min kapp-jakt innan det är dags att sova.

Någonting som jag däremot är glad över är att jag varit huvudvärksfri exakt hela dagen idag. Flera har fungerat på om det haft med min syn att göra men efter en hel dag i skolan + plugg hemma utan huvudvärk så talar det emot att det har med synen att göra. Det måste ju inte finnas någon konkret förklaring till varför man mår som man mår utan ibland mår man helt enkelt bara lite sämre.

En annan sak som jag är så himla glad över är att jag och Richard ska på Gothenburg Horse Show!!! Så himla lycklig. Vi kommer gå på lördagsförmiddagen då det sker lite andra saker än endast hoppning och dressyr. Tror en viss person hade blivit lite smått uttråkad annars, hehe ;).

Hoppas ni får en fin vecka! Godnatt.

Gillar

Kommentarer