Ny vecka

Vardag

Då var vecka 31 här vilket betyder att det endast återstår två veckors jobb innan jag är ledig. Längtar något otroligt! Hallå det är redan 1 augusti??!! Vart har all tid tagit vägen??? Denna sommaren har gått så knasigt fort. Börjar liksom högskolan om en månad och jag är helt hundra på att tiden fram tills dess kommer gå precis lika fort! 

Idag jobbar jag från 14 till stängning vilket innebär att jag har lite tid nu på förmiddagen. Har alldeles precis ätit frukost och ska om en liten stund gå till gymmet. Återigen var det ett tag sedan jag var där men tycker det är så svårt att gå dit på sommaren när det händer så mycket andra saker hela tiden. Då är träningen kanske inte det roligaste man kan prioritera när jag istället kan sitta på en uteservering exempelvis ;).

Jag tycker det är så himla tråkigt att den här helgen är över... Som vanligt går tiden alldeles för fort när man har roligt och det är verkligen vad jag haft. jaja, man får sträva efter att då alla andra helger precis lika roliga. Det dumma är att jag jobbar nästa helg, då är förutsättningarna inte så bra för att försöka få till en lika bra helg, haha.

Gillar

Kommentarer