Nu är tentan gjord!

Vardag

Igår gjorde jag tentan och det känns så skönt att ha den gjord! Mina känslor kring den är ändå okej och jag tror att jag vågar hoppas på ett godkänt. Den var dock lite klurig tycker jag och vissa frågor hade jag inte en aning om men de jag svarade på kändes bra. Kände att jag gjorde mitt bästa och jag är ändå nöjd med min insats! Är dock så himla orolig, i vanliga fall brukar jag alltid ha en dålig känsla och så blir jag alltid glatt överraskad över att jag tydligt gjorde bra ifrån mig ändå. Tänk om det gick dåligt nu när jag själv tyckte att det gick bra, då vet jag inte riktigt vad jag ska tänka om mig själv då. Men nu tänker jag släppa detta fram tills vi får resultatet om några veckor. Man får inte ut någonting av att älta den efteråt.

Alltså den skrivkrampen igår. Hade ont i min hand efter två skrivna sidor och då skrev jag nästan trettio sidor till. Min tumme är liksom fortfarande helt avdomnad, hahah. Ska verkligen försöka börja skriva mer för hand så att tentatillfällena inte blir så jobbiga. Och typ försöka utveckla min skrivteknik för jag håller så sjukt hårt i pennan. Hahah vilket problem jag har.

Nu ska jag skriva mitt sista arbete för denna skolperioden och den ska skrivas på datorn som tur är. Hoppas komma långt på den idag så att jag blir av med den fort. Det är trots allt en text på bara 1,5 sidor så jag borde lösa det ganska fort när jag väl kommer igång. I övrigt är det så himla skönt att markoekonomin ligger bakom mig (om jag klarar tentan då) och att snart första perioden är färdig. Det är en lättnad.

Gillar

Kommentarer

Mamma Mu
,
Håller tummarna för dej men vet att du gjort ditt bästa!! vilken underbar bild❤❤❤
malouh
malouh,
tack <3 <3 <3
nouw.com/malouh
Eva
,
Låter faktiskt himla skoj med makroekonomi.... kanske ska låna dina böcker sen. Behöver en uppfräschning.
malouh
malouh,
Det var väldigt roligt😍 det får du gärna göra😘
nouw.com/malouh